Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2017

Δευτέρα 23/1/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   23/1/2017  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.    
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στο Ιόνιο πέλαγος.
Έως το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ τα σύννεφα θα αρχίζουν να πυκνώνουν από τα δυτικά προς τα ανατολικά καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν της Χώρας με εξαίρεση αρκετές περιοχές του ανατολικού, νοτιοανατολικού αιγαίου πελάγους όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική Ήπειρο, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Πελοπόννησο, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στις Σποράδες και στην Κρήτη.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Θεσσαλία, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στο βόρειο αιγαίο πέλαγος και πιθανώς και στην δυτική Μακεδονία.   
Χιόνια θα πέσουν σταδιακά έως και τις πρωινές ώρες τις Τρίτης στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στην βόρειο Ήπειρο και στα ορεινά της δυτικής Κρήτης.
Αραιά θα είναι τα σύννεφα της Αφρικάνικης σκόνης που θα καλύψουν το Ιόνιο πέλαγος και τις παράκτιες περιοχές της δυτικής Ελλάδας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία.   
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
3 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
3 – 8  στο νότιο αιγαίο. 3 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -9C  έως 15C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει κυρίως από το μεσημέρι. Και χιονόνερο από τις μεταμεσονύκτιες ώρες.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΔ – Β – ΒΑ     θα κυμανθούν από 9 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  0C και υψηλή  7C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1028.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 76% έως και 94%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets