Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017

Τετάρτη 1/3/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/3/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες στην Θράκη, στην Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην νότια και στην ανατολική Πελοπόννησο και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Μετά το μεσημέρι έως και το απόγευμα τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από τις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση την Εύβοια και το αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν κυρίως μετά το μεσημέρι στην δυτική Μακεδονία, στο ανατολικό Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Πελοπόννησο και στις κεντρικές και βόρειες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει σε πυκνή μορφή το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 3 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C  έως 21C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι, ο μουντός καιρός οφείλεται στην Αφρικάνικη σκόνη που καλύπτει και την περιοχή μας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΔ – Δ – ΝΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 28χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 9C και υψηλή  19C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 56% έως και 100%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets