Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017

Τρίτη 21/2/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   21/2/2017  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.    
Με αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας στην Μαγνησία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στις Σποράδες, στις βόρειες Κυκλάδες, στην κεντρική και στην δυτική Κρήτη και στα νησιά του ανατολικού αιγαίου πελάγους.
Βροχές θα πέσουν στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στην Χίο και στην Λέσβο.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής στερεάς Ελλάδας, στην βόρεια και νότια Πελοπόννησο και στα ορεινά της κεντρικής και δυτικής Κρήτης.
Αραιή θα είναι η Αφρικανική σκόνη που θα καλύψει την κεντρική και την νότια Ελλάδα, και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 3 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως 16C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΔ – Ν – ΝΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 4C και υψηλή  13C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 57% έως και 99%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets