Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

Κυριακή 26/2/2017

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/2/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην νότια Εύβοια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας τα σύννεφα επίσης θα καλύψουν τις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση το κεντρικό, ανατολικό και νότιο αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει η αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, με πιο έντονα τα φαινόμενα βροχής που θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά στην βορειανατολική Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 4C  έως 18C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πυκνή συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Βροχή θα πέφτει κατά περιόδους στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΑ – Β – ΒΑ – Β     θα κυμανθούν από 3 έως 22χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 9C και υψηλή  14C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1021.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 96% έως και 97%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets