Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαΐου 09, 2017

Τετάρτη 10/5/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   10/5/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, στο κεντρικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από τις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Άνοιγμα του καιρού από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά.
Ασθενή βροχή στην διάρκεια της ημέρας θα πέσει στην ανατολική και δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα και από το απόγευμα στην Θεσσαλία.
Πιο έντονη θα είναι βροχή που θα πέσει στην περιοχή της Θράκης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 7C  έως 26C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι, με πιθανή βροχή μετά το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΑ – Α – ΝΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 22χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 14C και υψηλή  26C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 34% έως και 77%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets