Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

Τρίτη 30/5/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/5/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πολύ πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στο κεντρικό, στο νότιο και στο νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας θα έχει το Ιόνιο πέλαγος, το βόρειο αιγαίο πέλαγος και οι παράκτιες περιοχές της δυτικής Ελλάδας.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος, στην Μακεδονία, στην ανατολική Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην δυτική και στην κεντρική στερεά Ελλάδα, και στις κεντρικές κυρίως περιοχές της Πελοποννήσου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 4  στο νότιο αιγαίο. 2 4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 9C  έως 27C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, ασθενή βροχή αναμένεται να πέσει το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΝΑ – ΝΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 15C και υψηλή  27C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 38% έως και 84%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets