Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

Τρίτη 26/9/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/9/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στο κεντρικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν στις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση το κεντρικό και το νότιο αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει η αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια.
Βροχές τις πρωινές ώρες θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοδυτικής Μακεδονίας. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 6C  έως 26C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, μερική ηλιοφάνεια θα έχει έως το μεσημέρι. Με πιθανή ασθενή βροχή μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΔ   ΒΑ – Α – ΒΑ          θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 16C και υψηλή  25C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 40% έως και 91%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets