Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Τρίτη 24/10/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   24/10/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην νότια Εύβοια, στο βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος και στο κεντρικό Ιόνιο πέλαγος.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στο νότιο Ιόνιο πέλαγος, στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος, στην νότια Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα και στην Εύβοια.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στην βορειοδυτική Μακεδονία.  
Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στα ορεινά της Ηπείρου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  3 – 7  στο νότιο αιγαίο. 3 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C  έως 23C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – Δ    ΒΔ – ΒΑ           θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 12C και υψηλή  20C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1003.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 37% έως και 73%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets