Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017

Παρασκευή 1/12/2019



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/12/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Μετά το μεσημέρι πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με διαστήματα ηλιοφάνειας, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια και στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου με εξαίρεση την βορειοδυτική Πελοπόννησο όπου θα επικρατήσει η συννεφιά.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας στην Μακεδονία, στην δυτική Θράκη, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική και στην Εύβοια.  
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα.
4 – 9 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 8  στο νότιο αιγαίο. 2 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 6C  έως  20C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Βροχές κυρίως μετά τις πρωινές ώρες θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΑ – Α – ΝΑ      θα κυμανθούν από 9 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  12C και υψηλή  17C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1008.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 80% έως και 94%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets