Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

Σάββατο 18/11/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   18/11/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας θα έχει το ανατολικό, νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, συμπεριλαμβανομένου το Ιόνιο και το αιγαίο πέλαγος.
Πολύ πιο έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην νότια Πελοπόννησο, στην περιοχή της Καβάλας, στις Κυκλάδες και από τις μεταμεσονύκτιες ώρες στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά του Όλυμπου , στην βορειοδυτική Μακεδονία και στην βόρεια Ήπειρο.
Αραιή θα είναι η αφρικάνικη σκόνη που θα καλύψει το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοδυτικής Μακεδονίας και της βόρειας Ηπείρου.   
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 2 9  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 6C  έως  20C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πυκνή συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, Πιθανή ασθενή σποραδική βροχή θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Δ – ΒΔ – Β – Α – ΝΔ          θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  11C και υψηλή  16C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 80% έως και 98%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets