Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017

Πέμπτη 30/11/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/11/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια από το πρωί θα έχει η περιοχή της Μαγνησίας, το βορειοδυτικό και νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική Θεσσαλία, η βόρεια Εύβοια, η βορειοανατολική στερεά Ελλάδα και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην Μακεδονία, στην δυτική Θράκη, στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική Θεσσαλία, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην νότια Εύβοια και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα με καταιγίδες που θα πέσουν στην Ήπειρο.
Ασθενή βροχή στην διάρκεια της ημέρας θα πέσει στις κεντρικές περιοχές της Κρήτης.
Πιθανή ασθενή χιονόπτωση θα πέσει στον Όλυμπο.
Η αφρικάνικη σκόνη μετά το μεσημέρι θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα.
2 – 9 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 8  στο νότιο αιγαίο. 4 9  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως  20C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Α – ΝΑ – ΝΔ – ΝΑ       θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  6C και υψηλή  17C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 79% έως και 98%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets