Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2017

Τρίτη 12/12/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   12/12/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην κεντρική και την νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην βορειοανατολική Μακεδονία και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει στο νότιο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο και στην βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην δυτική Μακεδονία, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην νότια Εύβοια, στην κεντρική Κρήτη και στις βόρειες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της Ηπείρου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 5  στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως  18C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
Ν – ΝΔ – ΒΔ – ΒΑ – ΝΔ           θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  2C και υψηλή  15C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1023.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 62% έως και 100%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets