Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

Παρασκευή 15/12/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   15/12/2017  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην δυτική Μακεδονία, στην βόρεια Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην δυτική Πελοπόννησο και στο νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.  
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επίσης επάνω από την κεντρική και δυτική Μακεδονία, την Θράκη, την στερεά Ελλάδα, την Αττική, την κεντρική και νότια Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στο ανατολικό Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην κεντρική και στην δυτική Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Μακεδονία, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, και στα βόρεια Δωδεκάνησα.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της Ηπείρου.
Η αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή συνεχίζει να καλύπτει μετά το μεσημέρι το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία και η βόρεια Ήπειρο.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως  19C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
ΝΔ – Δ – ΝΔ – ΝΑ             θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  4C και υψηλή  17C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 57% έως και 95%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets