Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2017

Κυριακή 17/12/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   17/12/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας, στην κεντρική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στο βορειοανατολικό και μέρος του νοτιοανατολικού αιγαίου πελάγους.
Βροχές θα πέσουν στην βορειοδυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στο βόρειο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, στην βορειοδυτική Μακεδονία, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει κυρίως την περιοχή του αιγαίου πελάγους, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική και η βορειοανατολική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 4 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 3C  έως  19C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι    
ΝΔ – Δ – ΝΔ – ΒΑ       θα κυμανθούν από 9 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή  16C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 46% έως και 98%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets