Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2017

Δευτέρα 18/12/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   18/12/2017  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια από το πρωί στην Θεσσαλία, στην κεντρική Μακεδονία, στην Αττική, στην Εύβοια και μέρος του δυτικού αιγαίου πελάγους.
Από το απόγευμα περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική και η δυτική Μακεδονία, η Ήπειρος η Θεσσαλία, η στερεά Ελλάδα και η ανατολική Πελοπόννησο.
Βροχές θα πέσουν στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Θράκη και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Μακεδονία, στην Ήπειρο και στην βόρεια Θεσσαλία.
Χιόνια θα πέσουν στις Βόρειες περιοχές της Μακεδονίας, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική και η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  3 – 7  στο νότιο αιγαίο. 4 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως  17C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Πιθανή βροχή θα πέσει το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι    ΒΑ – ΝΔ – Α – ΝΔ       θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  4C και υψηλή  11C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 74% έως και 96%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets