Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

Πέμπτη 18/1/2018



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   18/1/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην δυτική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας τα σύννεφα θα περιοριστούν στο κεντρικό, ανατολικό, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες θα πέσουν στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην στερεά Ελλάδα, στην κεντρική και στην δυτική Πελοπόννησο, στην Αττική, στην Εύβοια, στο κεντρικό, στο ανατολικό, στο νότιο,  νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Έως το μεσημέρι οι βροχές θα περιοριστούν στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Χιόνια κυρίως τις πρωινές ώρες θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στην Μαγνησία, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία και η βορεια Ηπειρο.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.  
5 – 9 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  4 – 9  στο νότιο αιγαίο. 3 9  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -7C  έως  17C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι    ΒΔ – ΝΔ – Ν – ΝΔ       θα κυμανθούν από 16 έως 35χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  5C και υψηλή  12C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 24% έως και 90%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets