Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2018

Κυριακή 21/1/2018



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   21/1/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Έως το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από τις προαναφερόμενες περιοχές, με εξαίρεση το νότιο αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Περισσότερη ηλιοφάνεια μετά το απόγευμα θα έχουν η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η νότια Ήπειρο, η στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησο.  
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και πιθανώς στην βόρεια Πελοπόννησο.  
Αραιή θα είναι η αφρικάνικη σκόνη που θα καλύψει την στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και το αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η νότια Αττική και το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 2 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C  έως  17C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει τις πρωινές και μετά τις απογευματινές ώρες. Πιθανή βροχή θα πέσει το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  
ΒΑ – ΝΑ – ΒΔ – Α – ΝΔ        θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  4C και υψηλή  12C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1001.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 82% έως και 99%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets