Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2018

Τετάρτη 24/1/2018



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   24/1/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το πρωί στην κεντρική, στην νότια, νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην ανατολική Πελοπόννησο, στην Εύβοια, στο κεντρικό και στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το απόγευμα επίσης στην Θράκη και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.  
Βροχές θα πέσουν στην Κρήτη και στην Εύβοια, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Μαγνησία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην ανατολική Πελοπόννησο και στις δυτικές Κυκλάδες.  
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Μαγνησίας, στην κεντρικής στερεάς Ελλάδας, στην βόρεια και στην ανατολική Πελοπόννησο και στα ορεινά της Κρήτης.  
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 9 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  4 – 10  στο νότιο αιγαίο. 2 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -8C  έως  13C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΒΔ – Β – Α – Ν – Δ – ΝΔ         θα κυμανθούν από 3 έως 21χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  2C και υψηλή  7C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1031.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 63% έως και 93%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets