Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 11, 2018

Δευτέρα 12/2/2018



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   12/2/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην Αττική, στις νότιες περιοχές της Θράκης, στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου και μέρος του αιγαίου πελάγους.  
Βροχές θα πέσουν στην ανατολική Χαλκιδική, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες, στην κεντρική Εύβοια, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Πιο ασθενή και σποραδική βροχή κυρίως το πρωί θα πέσει στην Μαγνήσια και στην βορειοδυτική Μακεδονία.
Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της δυτικής και της βορειοανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Πελοπόννησο και πιθανώς και στα ορεινά της Κρήτης.  
Ασθενή θα είναι η αφρικάνικη σκόνη που θα καλύψει την βόρεια Ελλάδα και μέρος του αιγαίου πελάγους.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική και η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως  16C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη  διάρκεια της ημέρας. περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ – ΒΔ – ΝΑ – Ν – ΝΑ          θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  5C και υψηλή  12C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 75% έως και 96%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets