Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2018

Τρίτη 20/2/2018



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   20/2/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην δυτική Πελοπόννησο, στην Θράκη, στο βορειοανατολικό και στο νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές τμηματικά θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.  
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στα ορεινά της βόρειας Πελοποννήσου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική και η βορειοανατολική  Μακεδονία. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6  το νότιο αιγαίο. 3 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -3C  έως  16C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή βροχή θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΑ – Α – ΝΑ         θα κυμανθούν από 6 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή  10C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 80% έως και 98%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets