Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

Πέμπτη 22/2/2018



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   22/2/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια και μέρος του νοτίου αιγαίου πελάγους.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Μακεδονία, με πιο έντονα τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και στην Χαλκιδική.
Βροχές επίσης θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική Ήπειρο, στην Πελοπόννησο και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της Μακεδονίας, στην βόρεια Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7  το νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 1C  έως  17C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι     Β – ΒΑ – ΒΒΑ       θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή  14C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1009.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 72% έως και 99%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets