Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Παρασκευή 23/2/2018



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   23/2/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην δυτική Μακεδονία, στην δυτική Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην κεντρική και στην δυτική Πελοπόννησο και στο κεντρικό και νότιο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στην κεντρική και μέρος της δυτικής Μακεδονίας, στην Θράκη, στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην βόρεια Πελοπόννησο, στο βόρειο, βορειοδυτικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Σε αραιή μορφή θα είναι η αφρικάνικη σκόνη που θα καλύψει την δυτική Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7  το νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C  έως  18C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει κατά περιόδους. Άνεμοι επιφανείας θα είναι     ΒΑ – Β – ΒΒΑ       θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή  12C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 75% έως και 95%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets