Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2018

Δευτέρα 5/2/2018



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   5/2/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην ανατολική Πελοπόννησο και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές θα πέσουν στην  ανατολική, νοτιοανατολική κυρίως Θεσσαλία, στην κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στα βόρεια διαμερίσματα της Κρήτης.
Από τις βραδινές ώρες έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην δυτική Ελλάδα μέχρι τις πρωινές ώρες θα καλύψουν και την κεντρική Ελλάδα.  
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και στη Ήπειρο.
Αραιή θα είναι η Αφρικάνικη σκόνη που θα καλύψει την κεντρική και την νότια Ελλάδα και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -7C  έως  20C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας με πιθανή ασθενή βροχή κυρίως από το μεσημέρι.
Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΒΑ – Α – ΒΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  2C και υψηλή  12C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1020.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 60% έως και 99%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets