Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

Κυριακή 18/3/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   18/3/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα αραιώσουν σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά, επάνω από την κεντρική και την δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, το δυτικό αιγαίο πέλαγος και το Ιόνιο πέλαγος, επικρατώντας η ηλιοφάνεια.
Αλλαγή μετά τις απογευματινές ώρες από τα δυτικά τα σύννεφα θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της  δυτικής Ελλάδας.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βορειοδυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει σε πυκνή μορφή το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 8 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  3 8   το νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 5C  έως  25C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια από το μεσημέρι. Βροχή αναμένεται να πέσει έως το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι    ΝΑ – ΒΑ – ΝΔ – Δ      θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 12C και υψηλή  20C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 998.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 54% έως και 89%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets