Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαρτίου 20, 2018

Τετάρτη 21/3/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   21/3/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην κεντρική και νότια Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα αρχίζουν να πυκνώνουν σταδιακά έως τις βραδινές ώρες στις προαναφερόμενες περιοχές, με εξαίρεση το νότιο αιγαίο πέλαγος και το μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου όπου θα επικρατήσει αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια.  
Βροχές θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια και στην δυτική Θεσσαλία.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και τις βορειανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική και η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες περιοχές της Κρήτης.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 3C  έως  25C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας τις πρωινές ώρες, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα πριν  από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Πιθανή βροχή θα πέσει από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι    ΝΔ – ΒΔ – Δ – Ν – ΒΑ       θα κυμανθούν από 3 έως 22χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 7C και υψηλή  17C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 59% έως και 89%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets