Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Απριλίου 19, 2018

Παρασκευή 20/4/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   20/4/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Σύννεφα το πρωί θα καλύψουν την περιοχή της Θράκης.
Μετά το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, το δυτικό, νοτιοδυτικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία στην Θράκη, στην Θεσσαλία, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και πιθανώς,  στην βόρεια Εύβοια και στην δυτική Κρήτη.
Πιθανή ασθενή χιονόπτωση από τις βραδινές ώρες θα πέσει στα ορεινά τις βορειοδυτικής Μακεδονίας και στον Όλυμπο.  
Η αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή συνεχίζει να καλύπτει την κεντρική και την νότια Ελλάδα, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο και η δυτική στερεά Ελλάδα.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 7C  έως  28C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  ΒΔ – ΒΑ – ΑΒΑ             θα κυμανθούν από 3 έως 28χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 13C και υψηλή  26C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 36% έως και 75%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets