Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Απριλίου 29, 2018

Δευτέρα 30/4/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/4/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην Εύβοια, στο Ιόνιο πέλαγος και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Λίγες βροχές θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην στερεά Ελλάδα, στην νότια Θεσσαλία, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο και πιθανώς και στην Κρήτη.
Αραιή θα είναι η αφρικάνικη σκόνη που θα καλύψει αρκετές περιοχές της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή. 
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοανατολικής και δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο και η κεντρική Μακεδονία.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 6C  έως  29C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.
Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  ΒΑ – ΝΑ – ΝΔ         θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 14C και υψηλή  24C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από
39% έως και 66%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets