Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Απριλίου 06, 2018

Σάββατο 7/4/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   7/4/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα  είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στο Ιόνιο πέλαγος, στην κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική Πελοπόννησο, στο κεντρικό και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Ύφεση του καιρού με λιγότερα σύννεφα θα έχει από τις βραδινές ώρες.
Βροχές θα πέσουν στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στην Χαλκιδική, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει σε αραιή μορφή καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βόρειας Ηπείρου, της βορειοδυτικής Μακεδονίας και της κιτρικής Πελοποννήσου.   
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Πελοπόννησο και η κεντρική Μακεδονία.   
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C  έως  23C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και πιθανά διαστήματα ηλιοφάνειας.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  Δ – Α – ΝΔ          θα κυμανθούν από 3 έως 18χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 12C και υψηλή  21C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 51% έως και 98%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets