Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαΐου 12, 2018

Κυριακή 13/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   13/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία και στην δυτική Θράκη.
Στην διάρκεια του μεσημεριού τα σύννεφα θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος των χερσαίων περιοχών της Χώρας.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην δυτική Θράκη, στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική και στην Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της κεντρικής Πελοποννήσου και της κεντρικής στερεάς Ελλάδας και δυτικής Μακεδονίας.   
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα και η βορειοδυτική Πελοπόννησο.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 8C  έως  29C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια του μεσημεριού. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   Ν –  ΝΔ –ΝΑ – ΝΔ       θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 14C και υψηλή  28C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 51% έως και 90%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets