Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαΐου 13, 2018

Δευτέρα 14/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   14/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην ανατολική, βορειοδυτική Μακεδονία, στην Θράκη, στο βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος, στο ανατολικό Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στην δυτική Πελοπόννησο.
Από το μεσημέρι πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα, στην κεντρική Μακεδονία και στην βόρεια και ανατολική Θεσσαλία.  
Λίγες βροχές θα πέσουν στις βόρειες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της κεντρικής Πελοποννήσου και της κεντρικής στερεάς Ελλάδας και δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα και η κεντρική Θεσσαλία.  
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 9C  έως  30C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  Δ –ΝΔ       θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 16C και υψηλή  29C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 20% έως και 98%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets