Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 14, 2018

Τρίτη 15/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   15/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας στο Ιόνιο πέλαγος, στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα και στην δυτική Πελοπόννησο.
Βροχές θα πέσουν στο κεντρικό και στο βόρειο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο και στην βόρεια Θεσσαλία.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στις βόρειες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της κεντρικής Πελοποννήσου και της κεντρικής στερεάς Ελλάδας και δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα και η κεντρική Θεσσαλία.  
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 5   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 9C  έως  29C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  Δ –ΝΔ       θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 16C και υψηλή  28C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 33% έως και 76%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets