Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018

Πέμπτη 17/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   17/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας, στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στο Ιόνιο πέλαγος, στο κεντρικό και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Εύβοια και στην Πελοπόννησο.
Η αφρικάνικη σκόνη σε πυκνή μορφή θα καλύψει τις περισσότερες χερσαίες περιοχές της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 5   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 6C  έως  33C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας. Η θολούρα στην ατμόσφαιρα οφείλεται στην αφρικάνικη σκόνη. Πιθανή ασθενή βροχή στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   Δ –  ΝΔ –Δ – ΝΔ        θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 18C και υψηλή  30C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 41% έως και 83%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets