Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαΐου 17, 2018

Παρασκευή 18/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   18/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας, στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στο κεντρικό Ιόνιο πέλαγος, στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην Εύβοια και στο κεντρικό και βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Πελοπόννησο, στην Ήπειρο, στο κεντρικό Ιόνιο πέλαγος και στην δυτική Μακεδονία.
Πιο ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Θεσσαλία.
Η αφρικάνικη σκόνη σε πυκνή μορφή συνεχίζει να καλύπτει τις περισσότερες χερσαίες περιοχές της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 7C  έως  32C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας. Η θολούρα στην ατμόσφαιρα οφείλεται στην αφρικάνικη σκόνη. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   Ν –  ΝΔ –ΒΔ – Α – Ν – ΒΑ         θα κυμανθούν από 6 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 18C και υψηλή  28C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 35% έως και 75%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets