Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαΐου 18, 2018

Σάββατο 19/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   19/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην Ήπειρο, στην  βόρεια, βορειοδυτική Θεσσαλία, στην Μακεδονία στην Θράκη και στο νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Μετά το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από την ανατολική στερεά Ελλάδα, την βόρεια Πελοπόννησο και την Θεσσαλία.
Βροχές θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Η αφρικάνικη σκόνη σε πυκνή μορφή συνεχίζει να καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 5   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 6C  έως  34C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι, με πιθανή βροχή που θα πέσει το απόγευμα. Η θολούρα στην ατμόσφαιρα οφείλεται στην αφρικάνικη σκόνη. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΒΑ –  Α –ΝΑ         θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 18C και υψηλή  29C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 33% έως και 86%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets