Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαΐου 19, 2018

Κυριακή 20/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   20/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία και στην Θράκη.
Από το μεσημέρι πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα επίσης στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Πελοπόννησο και στο νότιο νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην Ήπειρο, στην ανατολική Θεσσαλία, στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Κρήτη.
Η αφρικάνικη σκόνη σε πυκνή μορφή συνεχίζει να καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 7C  έως  33C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας. Με πιθανή ασθενή βροχή που θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  ΒΑ –Α – ΝΑ          θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 19C και υψηλή  30C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 45% έως και 82%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets