Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

Τρίτη 22/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   22/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας στην δυτική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Πελοπόννησο και στην δυτική Θεσσαλία.
Βροχές θα πέσουν στην δυτική και στην βορειοανατολική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή κυρίως μορφή.  
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο και η δυτική στερεά Ελλάδα.  
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 8C  έως  31C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  ΒΔ –Α – ΒΑ          θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 16C και υψηλή  29C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1018.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 32% έως και 77%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets