Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018

Πέμπτη 24/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   24/5/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας, στην Θράκη, στο Ιόνιο πέλαγος και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος των χερσαίων περιοχών της Χώρας.
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει τις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή. 
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 9C  έως  28C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και πιθανά διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας. Βροχή θα πέσει κατά διαστήματα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  ΒΑ –Α – Δ          θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 17C και υψηλή  26C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 41% έως και 94%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets