Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Σάββατο 26/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στο νότιο, νοτιοανατολικό και στο βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, στην βόρεια Ήπειρο, στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο και η δυτική στερεά Ελλάδα.  
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  3 7   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 8C  έως  33C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  ΒΑ –Α – Α – Ν – ΝΔ – ΝΑ            θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 18C και υψηλή  31C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 26% έως και 74%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets