Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαΐου 26, 2018

Κυριακή 27/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες, στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στην ανατολική στερεά Ελλάδα στην Αττική, στην Εύβοια, στο βορειοανατολικό, στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Μετά το μεσημέρι τα σύννεφα επίσης θα πυκνώσουν επάνω από την δυτική και την κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την δυτική στερεά Ελλάδα και την δυτική Πελοπόννησο.
Σποραδικές θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην κεντρική Εύβοια και στην Κρήτη.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο, η κεντρική Μακεδονία και η δυτική στερεά Ελλάδα. 
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως  32C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  ΝΑ –Α – ΒΑ            θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 20C και υψηλή  30C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1018.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 37% έως και 70%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets