Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 07, 2018

Τρίτη 8/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   8/5/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας, στην ανατολική Θράκη, στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο, στο νότιο Ιόνιο πέλαγος, στο κεντρικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της κεντρικής Πελοποννήσου.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική Θράκη.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 5   το νότιο αιγαίο. 2 4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 8C  έως  26C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και πιθανά διαστήματα ηλιοφάνειας το πρωί. Βροχή αναμένεται να πέσει κυρίως από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  Δ –ΒΔ – ΒΑ – ΝΑ – ΝΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 17C και υψηλή  25C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1008.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 45% έως και 87%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets