Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Κυριακή 10/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   10/6/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στην διάρκεια της ημέρας σε αρκετές περιοχές της Χώρας.
Ανοίγματα του καιρού με ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η στερεά Ελλάδα, η Αττική, η Πελοπόννησο, το Ιόνιο και το αιγαίο πέλαγος.
Βροχές κυρίως από το μεσημέρι και έως το απόγευμα θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια και στην  Πελοπόννησο.
Η αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή συνεχίζει να καλύπτει αρκετές περιοχές της Ελλάδας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία η κεντρική Μακεδονία και η ανατολική Θράκη.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 2 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 7C  έως  33C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΔ – ΒΑ – Α – ΒΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 20 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  21C και υψηλή  32C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1007. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 28% έως και 58%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,2   / 13:30   8,1   / 16:00 5,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets