Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιουνίου 10, 2018

Δευτέρα 11/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   11/6/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Από το απόγευμα τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από την κεντρική και την δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και την βορειοδυτική Θεσσαλία.
Σποραδικές θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην Κρήτη, στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο και πιθανώς στην βόρεια Θεσσαλία.
Η αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή συνεχίζει να καλύπτει αρκετές περιοχές της Ελλάδας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Θεσσαλία η κεντρική Μακεδονία και η δυτική στερεά Ελλάδα.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 13C  έως  35C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΑ – Α – ΝΑ – ΝΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  21C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 26% έως και 85%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,7   / 13:30   8,9   / 16:00 5,7   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets