Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2018

Παρασκευή 15/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   15/6/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, την Ήπειρο, την στερεά Ελλάδα, την δυτική Πελοπόννησο και στο Ιόνιο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επίσης επάνω από την ανατολική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Αττική, την ανατολική Πελοπόννησο και στο νοτιοδυτικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές κυρίως από το μεσημέρι θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στο Ιόνιο πέλαγος, στην στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα  πέσει στην δυτική Κρήτη.
Η αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική Θράκη.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 12C  έως  31C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά α είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι. Βροχές αναμένεται να πέσουν μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΔ – ΝΑ – Δ       θα κυμανθούν από 9 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  19C και υψηλή  31C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1003. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 21% έως και 61%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,2   / 13:30   8,1   / 16:00 5,3   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets