Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2018

Σάββατο 16/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   16/6/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Ανοίγματα του καιρού με ηλιοφάνεια θα έχει η ανατολική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλία, η νότια Πελοπόννησο, το ανατολικό και το νότιο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο και στις βόρειες Κυκλάδες.
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική Θράκη.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 11C  έως  30C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας. Βροχές αναμένεται να πέσουν κυρίως από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΑ – ΝΔ       θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  19C και υψηλή  26C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1006. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 59% έως και 94%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,4   / 13:30   8,4   / 16:00 5,4   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets