Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018

Κυριακή 1/7/2018

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/7/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην Θράκη.
Από το μεσημέρι πιο πυκνά θα είναι επίσης τα σύννεφα επάνω από την ανατολική και την δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την κεντρική στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στην δυτική και νότια Θεσσαλία.
Μερική συννεφιά θα έχει η Εύβοια και η Αττική.
Βροχές κυρίως από το μεσημέρι θα πέσουν στην δυτική και στην βορειοανατολική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην κεντρική Πελοπόννησο.  
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και η δυτική στερεά Ελλάδα.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 5   το νότιο αιγαίο. 2 4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 11C  έως  32C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΑ – Α – Δ        θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  20C και υψηλή  32C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 37% έως και 85%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,3   / 13:30 –  8,4   / 16:00 5,5   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets