Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2018

Τρίτη 19/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   19/6/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Πελοπόννησο, στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και στο ανατολικό, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές κυρίως από το μεσημέρι θα πέσουν στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην Αττική, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική Θράκη.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 5   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 13C  έως  31C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια από το απόγευμα. Βροχή αναμένεται να πέσει μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΑ – Α – ΝΔ        θα κυμανθούν από 3 έως 22 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  20C και υψηλή  29C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 54% έως και 89%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,4   / 13:30   8,5   / 16:00 5,5   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets