Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2018

Σάββατο 23/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   23/6/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην δυτική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στο Ιόνιο και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα επάνω από την Ήπειρο, την Κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην ανατολική Πελοπόννησο, στην Αττική και στην βόρεια Εύβοια.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Θεσσαλία και η ανατολική  στερεά Ελλάδα.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 13C  έως  32C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι με πιθανή βροχή από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Ν – ΒΑ – Α    θα κυμανθούν από 9 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  20C και υψηλή  30C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 36% έως και 72%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,6   / 13:30   8,8   / 16:00 5,8   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets