Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουνίου 23, 2018

Κυριακή 24/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   24/6/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στο κεντρικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος, στην βορειοδυτική Μακεδονία και στο Ιόνιο πέλαγος.
Βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι θα πέσουν στην δυτική και στην βορειανατολική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην ανατολική και νότια Θεσσαλία, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 12C  έως  30C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν διάρκεια της ημέρας, διαστήματα ηλιοφάνειας μετά το μεσημέρι. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
ΒΑ – ΝΑ – Α – ΒΑ     θα κυμανθούν από 3 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  19C και υψηλή  27C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 40% έως και 55%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,6   / 13:30   8,7   / 16:00 5,7   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets