Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2018

Πέμπτη 28/6/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/6/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην νότια και ανατολική Πελοπόννησο, στο κεντρικό, νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην ανατολική Θεσσαλία και στην δυτική Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην κεντρική Πελοπόννησο, στην βόρεια Αττική και στο βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως  27C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, με πιθανά διαστήματα ηλιοφάνειας έως το μεσημέρι. Βροχή αναμένεται να πέσει στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
ΝΔ – Δ – ΒΔ – ΝΔ       θα κυμανθούν από 9 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  16C και υψηλή  23C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1003. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 84% έως και 96%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,0   / 13:30   7,9   / 16:00 5,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets