Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2018

Σάββατο 30/6/2018

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/6/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην δυτική και στην ανατολική Μακεδονία, στις βόρειες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, στην Θράκη και στην Ήπειρο.
Από το μεσημέρι πιο πυκνά θα είναι επίσης τα σύννεφα επάνω από την Θεσσαλία, την στερεά Ελλάδα,  την Εύβοια, την βόρεια και δυτική Πελοπόννησο και το βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές κυρίως από το μεσημέρι θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και η ανατολική στερεά Ελλάδα.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 3 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 11C  έως  32C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι με πιθανή ασθενή βροχή. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΔ – ΒΔ – ΝΔ       θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  17C και υψηλή  31C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1004. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 45% έως και 78%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,1   / 13:30 –  8,1   / 16:00 5,4   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets